top of page

Musikk, media og kultur

Musikk

Musikkgruppen holder til i Klokkerstuen, et sjarmerende lite trehus plassert på enden av tunet. På klokkerstuen har vi en hovedstue, et musikkrom og et pent, nyrenovert kjøkken. Musikkrommet er utstyrt med piano, gitarer, trommer og klokkespill, sanganlegg og alt som trengs for å gjennomføre gode, musikalske aktiviteter. 

Vi ønsker å tilby sangstund, trommesirkel, samspill og musikkterapi m.m.

I Klokkerstuens hovedstue er det tilrettelagt for samvær og sosiale aktiviteter. Vi maler og pusler, tar oss en kopp kaffe eller te, leser avisen og driver med bordaktiviteter. 

Media

På mediagruppen arbeider vi med aktiviteter knyttet til innlæring av ny kunnskap og vedlikehold av ferdigheter knyttet til digitale hjelpemidler og digitalt innhold. 

Aktiviteter og oppgaver er tilpasset den enkeltes ferdighetsnivå, forutsetninger og ressurser.

Vi har ansvaret for å dokumentere aktiviteter som skjer på Christiegården, og generere innhold til våre plattformer på sosiale medier. Tekst, foto, video og lyd er våre medier. 

Studio

Studio er et flerbruksrom som er tilknyttet både musikkgruppen og mediagruppen. Her er det mulighet for innspilling av lyd, video og studiofotografi. Rommet kan fungere som et prosjektrom, og som en lab for utprøving av nye verktøy og metoder. Fra dag til dag fungerer Studio også som et trivelig oppholdsrom, der det sosiale står i fokus. 

bottom of page